Социални мрежи:
Една седмица до старта на Game Ninja 2015!
30.01.2015, 16:24
 

Game Ninja 2015

 

Не остава много време за събиране на отбори и за тренировки. Квалификации за трите игри от турнирите от програмата на Game Ninjа 2015 стартират на 7 и 8 февруари. Първи, в първата събота на февруари, ще се сблъскат претендентите за лидерство в бойните дисциплини Counter Strike: Global Offensive и Dota 2, а в неделя, 8 февруари, е първата квалификация за League of Legends. Първи, в първата събота на февруари, ще се сблъскат претендентите за лидерство в бойните дисциплини Counter Strike: Global Offensive и Dota 2, а в неделя, 8 февруари, е първата квалификация за League of Legends.

 

Все още са отворени и линковете за регистрация на желаещите да участват в турнирните дисциплини, като цялата необходима информация за включването за участие и за самите състезания е на разположение в турнирните подстраници съответно за Counter Stike: Global Offensive, за Dota 2 и за League of Legends.

 

Всички квалификации по Counter Strike: Global Offensive и League of Legends ще може да гледате на живо, разбира се, по AFK TV, а за Dota 2 всички по-интересни срещи, ще бъдат предавани на живо в сайта на Dota 2 България.

 

Всичко това става възможно, благодарение на факта, че за първи път Game Ninja си партнира организационно не само с AFK TV, но и с Dota 2 Bulgaria.  Сред новите партньори на турнирното събитиe е и един от най-големите български ИТ дистрибутори - Vali Computers, който тази година се присъединява към Game Ninja като технологичен партньор.

 

Разбира се, събитие като Game Ninja нямаше да бъде възможно и без подкрепата на платинения партньор BenQ, както и без тази на останалите водещи родни и международни компании, сред които тази година са ASRock, Bloody by A4Tech Taiwan, Cooler Master, Sapphire, Silicon Power, Thermaltake, Comptel, FSP-Fortron, Plantronics, Western Digital и Solytron.

 
 
 

Споделяне:
Image Image Image Image
Категория: Български гейминг
Image
администратор
Теми във форума:
1
Мнения във форума:
31
Брой новини:
102
Брой клипове:
133
Брой коментари:
12
Брой стриймове:
109
Коментари ( 1 )
Image
#1
jumpi - 02.02.2015, 19:54
Нице
© 2012-2024 - AFK TV / Gaming Entertainment

AFK TV запазва бисквитки на компютъра Ви. Използвайки сайта Вие се съгласявате с това.