Социални мрежи:
В крак с Game Ninja 2015!
26.01.2015, 15:58

Game Ninja 2015

 

Със старта на първите състезания от турнирната програма на Game Ninja 2015 ще зачестят и новините, както и мероприятията, свързани с тазгодишното издание на инициативата. За да улесни проследяването на всички съпътстващи събития, екипът на PC World България създаде и Facebook страница на Game Ninja, където ще бъдат отбелязвани своевременно всички важни моменти, свързани с турнирите, различните етапи на игрите, томболите и наградите.

Game Ninja PC World

 

По този начин всички заинтересовани ще имат и още един канал за комуникация с организаторите на серията турнири Game Ninja, която е добавена и като отделно събитие.

 

Използваме случая да припомним, че програмата на Game Ninja 2015 започва на 7 и 8 февруари с първите квалификации по Counter Strike:Global Offensive, Dota 2 и League of Legends., а финалите и за трите игри ще бъдат проведени на живо на 7 март в зала 3 на НДК. Припомняме също, че входът за финалите е с билети (с цена 5 лв.), които вече се продават през онлайн системата на Ticketpro, както и офлайн през партньорската мрежа на организацията.

 
Ако все още не сте записани, може да го направите тук:
 
 
Споделяне:
Image Image Image Image
Категория: Български гейминг
Image
администратор
Теми във форума:
1
Мнения във форума:
31
Брой новини:
102
Брой клипове:
133
Брой коментари:
12
Брой стриймове:
109
Коментари ( 0 )
© 2012-2024 - AFK TV / Gaming Entertainment

AFK TV запазва бисквитки на компютъра Ви. Използвайки сайта Вие се съгласявате с това.