Социални мрежи:
Безплатни игри в Steam
Страница 1 от 1, има 4 мнения
1

Mncrft - 18.12.13, 11:57 [последна редакция: 11.02.2014, 18:24]

главно мнение

Здравейте в тази тема ще ви запозная с някой от най-популярните безплатни игри в Steam

1 - Dota 2
Image
Dota е игра от която се играе в професионален план, така и за удоволствие от милиони фенове по целия свят. Играчите избират от екипаж от над сто герои, които образуват два отбора от пет играчи и целта им е да свалят кулите и унищожат главната кула на противниците си.

2 - Team Fortress 2
Image
Една от най-известните мрежови екшън игри на всички времена, Team Fortress 2, доставя постоянни безплатни актуализации, включващи нови режими на игра, карти, екипировки и най-важното — шапки. Девет отличителни класа предоставят широк спектър от тактически умения, индивидуалност и могат да служат на играчи с различни умения за игра. Ако искате да търгувате обаче с предмети шапки оръжия и т.н ви трябва Premium акаунт или да си купите нещо от steam story магазина в team fortress

3 - Warframe
Image
Warframe е co-op F2P third person online action game в един развиващ се научно фантастичен свят. Може да се присъедините и да се впуснете в битка с врагове в цялата слънчева система и овладяване на силата на "Warframes".

4 - Path of Exile
Image
Exile, се борят да оцелеят на черния континент от Wraeclast. Path на Exile е онлайн RPG за действие, определен в тъмно фентъзи свят.

5 - Neverwinter
Image
Neverwinter е безплатна, екшън MMORPG основана на Dungeons & Dragons.Neverwinter ще ви отведе от обсадените стените на града в подземни проходи в търсене на забравени тайни и изгубеното съкровище.

6 - PlantetSide 2
Image
PlanetSide 2 е безплатна игра, масова мултиплейър онлайн екшън от първо лице (MMOFPS), която доставя наистина епична, масивна битка по десетобалната система никога не са виждани досега в зашеметяващ, спираща дъха детайлност. Възползвайки се от мощта на следващото поколение двигател SOE е Forgelight ™, в PlanetSide 2 битки продължават да съществуват, когато хиляди играчи се подравнят с един от трите уникални Empires в интензивна суша, въздух и геймплей превозно средство.

7 - Rift
Image
Присъедини се към хилядите играчи в една от най-добрите безплатни MMORPG игри "Rift".Влезте в света на Telara като безсмъртен,пригответе се за война, в постоянно променящия се пейзаж, пълен с огромни динамични битки и безброй подземия и рейдове.

8 - APB RELOAD
Image
Хит на улиците вие може да вземете ролята на полицай или закоравял престъпник в метрополията на Сан Паро, където престрелки, преследвания с коли, грабежи и вандализъм са съвсем нормално за тази игра. Докажи, че си с избрания от вашата организация и бихте могли да спечелят слава, смъртоносни оръжия, екзотични автомобили, както и различни нови дрехи.

9 - Panzar
Image
В един свят, заобиколен от океаните на Chaos, четири древни раси се борят в името на богове. На фона на мрачните останки от мъртви цивилизации, последна и единствена причина за съществуването ни е тръпката на борба и жаждата за война.

10 - No More Room in Hell
Image
"Когато няма повече място в ада, мъртвите ще ходят по земята." No More Room in Hell, е co-op реалистичен оцеляване от първо лице ужас.Министерството на отбраната се развива по време, в което светът е на ръба на хаос от заболяване, чийто произход е неизвестен. Много експерти и организации имат свои теории и идеи за това как тази болест се появила и започва систематично да унищожава нашия начин на живот , но един факт е ясно на всички . Който загива от болестта става и убива , и хората, които те убиват се изправят за да убиват.


11 - Loadout
Image
Loadout е скандален, нов multi-player shooter... всичко за оръжията. Изграждане на масивнo разнообразие от абсолютно луди оръжия - милиарди комбинации - напълно персонализирани, напълно уникални и напълно смъртоносни.Може да намерите още много безплатни игри в Steam тук
Моля тази тема да не бъде разпространявана без мое съгласие от никой!
Уважавайте труда на хората!
#1
Bonsai - 19 декември 2013, 03:27
Еййй едно време ТФ2-то беше към 30-40 лева, сега вече безплатна .... :D
#2
MrBomb - 19 декември 2013, 14:19
Image
Ти пак можеш да си купиш "premium" версията на ТФ2
#3
Mncrft - 19 декември 2013, 22:45
Image
Аз си я имам и си пазя кутийката "Orange Box" :-) бях си я взел за 70 лева веднага щом излезе.
#4
inwt - 01 януари 2014, 05:34
Image
No More Room in Hell е мод на Half-Life 2
Страница 1 от 1, има 4 мнения
1
© 2012-2024 - AFK TV / Gaming Entertainment

AFK TV запазва бисквитки на компютъра Ви. Използвайки сайта Вие се съгласявате с това.