Социални мрежи:
чужди организации/отбор в който играете?
Страница 1 от 1, има 11 мнения
1
Има ли някой който играе или се занимава с някаква дейност? А има ли и желаещи да го правят?
#1
Sinsert - 25 септември 2014, 23:57
Има хора които се занимават с организации но не чужди а Български :)
#2
Pikasso - 26 септември 2014, 18:45
Image
Да дайте малко инфо няма значение дали са БГ или чужди.
#3
Sinsert - 27 септември 2014, 13:43
Ето информация представена в сайта.

Здравейте и добре дошли в сайта на ImmortalGaming. Ние сме една организация която се стреми да постигне добро ниво в гейминг културата като по този начин да се развие
както в България така и в целият свят и да се постигне нещо с което да се гордеем както Българи така и всички които обичат гейминга и се занимават с това. С тази
организация ние ще се опитаме да съберем отбори на всяка игра която се представя като e-sports на голямата сцена и да обединим тези отбори под едно име и това е именно
ImmortalGaming. Нашата цел в момента е да се развием във всяка сфера в България с която да постигнем известност и по този начин да намерим наши помощници, спонсори и
най-вече играчи на добро ниво.


ImmortalGaming.LoL
ImmortalGaming.Dota2
ImmortalGaming.CS:GO
#4
Pikasso - 27 септември 2014, 16:04
Image
Браво други има ли или аз да напиша нещо ? :D
#5
Sinsert - 27 септември 2014, 16:24
Пиши :) Да видим че ми става интересно :_:
#6
Pikasso - 27 септември 2014, 17:23
Image
След като спрях да играя съм в различни организации в момента съм в Team-Decerto( http://team-decerto.net/) CEO/Marketing Director не се занимавам в момента с БГ отбори и играчи колкото да ми се иска, понеже всичките са на едно и също "дередже" искат неща преди да са показали резултати. Това от мен ;)
#7
Sarconick - 27 септември 2014, 23:16 [последна редакция: 27.09.2014, 23:17]
Image
Ще се съглася с теб, че някои отбори изискват много преди да са показали нещо, всичко трябва да се прави с желание за игра, а не за облаги. Обаче някой път трябва организацията да направи първата стъпка, когато вижда, че отборът има желание и се стреми към успехи (дори те все още да не са постигнати). Така се изгражда и лоялност от страна на отбора към организацията, защото това, че някой е успял да види потенциала ти и ти е помогнал да го развиеш е много по-ценно от това да си рекламираш марката. :)

Аз се радвам, че съм част от една такава организация. Част съм от Team PRISM и наскоро Gplay.bg направиха за нас именно това което описвам по-горе. :)
#8
Pikasso - 28 септември 2014, 17:24
Image
Съгласен съм но много и то много малко отбори са такива.Пример:Аз главно като Team-Manager търся mid левел отбори с който заедно с нас да прогресираме. Бяхме взели едни момчета от Дания играха за нас 5 месеца(През това време им платихме всички премиуми,входове за турнири онлайн) в крайна сметка стигнаха едно ниво което беше задоволително за нас, понеже тренираха с топ отбори и в онлайн игрите показваха добри резултати.Та този отбор решихме да ги пратим на лан който те искаха...дадохме една сума пари за пътни+хотел пратихме им гиар+тениски бе общо взето както си трябва, отбора отпадна още в груповата фаза и след като се прибраха няма и седмица напуснаха с предтекст че сме им били спирали развитието понеже не сме искали да ги пратим на един кой си лан а да потренират още малко и чак тогава.Това ми се случва в 2 различни организации с 2 отбора в две различни дисциплини ;)Те не могат да разберат че без да дадеш нещо от себе си няма как да стане.Едно време ходех по ланове без някой да ми дава пари,екипировка и каквото и да било и в месеца ходех в 2 града различни където има турнири...а те в днешно време искат всичко на готово да става...ми няма как да стане така..същото е положението и тук и в чужбина.За това сега съм се насочил дирекно към топ отбор защото вече не виждам смисъл да губим време и финанси в отбор който не иска да се развива.(Всички казват че искат)
#9
Sarconick - 28 септември 2014, 18:51
Image
Така е много хора търсят проблема първо в другите и си прав, но тук отново има нещо друго . Топ отборите имат много предложения и ще ти е по-трудно. :)
#10
Pikasso - 28 септември 2014, 18:54
Image
Знам за това имаме план по който работим :)За да няма повече грешки.Но бих се радвал един ден да съпортнем някой БГ играч или отбор ако изкочи нещо.
#11
неизвестен потребител - 08 януари 2019, 11:55
Image
Мебели за баня ЕМАКС - Производител на мебели за баня - София, Пловдив, Варна, Бургас - Мебели за баня PVC - ПВЦ мебели за баня - Мебели за баня по поръчка. Много коректна фирма в дейността си и много добър производител на мебели за баня на достъпни цени за вас.
Страница 1 от 1, има 11 мнения
1
© 2012-2024 - AFK TV / Gaming Entertainment

AFK TV запазва бисквитки на компютъра Ви. Използвайки сайта Вие се съгласявате с това.