Социални мрежи:
По една нова темичка
Страница 1 от 1, има 6 мнения
1
Здравеите приятели.
Доста от нас с месеци вече не гледат предаването заради тоталната липса на всичко друго освен ЛОЛ. Ако има възможност отваряйте по една тема когато има включване от Старкрафт сцената. Преди превъртах предаванията в туба за нещо различно от ЛОЛ но с времето се убедих че е безсмислено. Доста хейт се излива по темата такаче спирам за да не заприличам на тези хора ^^.
#1
Witchking - 22 февруари 2014, 08:24
22.02.2014 (събота) от 13:00
STREAM: http://twitch.tv/doomnothx

И за да съм пръв ще дам малко инфо за турнир които за съжаление не намери място в предаването.
#2
Администратор WildBeλ³st - 24 февруари 2014, 19:17
Image
А, това не е единствения случай нещо да бъде пренебрегнато за сметка на 20-минутния обзор на една новина с 4 LoL отбора.
#3
Администратор NoThx - 25 февруари 2014, 09:56 [последна редакция: 25.02.2014, 10:06]
Image
Здравей Witchking, не публикувам много информация тук, поради простата причина че предполагам че интереса ще е много малък. В събота - 01.03 от 13:00 можеш да гледаш финала на "Последният Цар" по моят канал :)
#4
alex - 25 февруари 2014, 13:31
Темата във форума е най-малкият проблем според мен. По тъжното е, че аз поне не видях да бъде отразен или поне анонсиран в самото предаване въпросният турнир или най-малкото да се пусне на самият сайт информация за него.
Като цяло ми се струва, че все повече afktv започва да се отдалечава от определението "Българска гейминг медия" и се превръща в нещо тясно специализирано и свързано само и единствено с LOL. 95% от времето на предаването в момента е за LOL. И това според мен е проблем, защото хората искащи да гледат и нещо различно, просто вече не гледат afktv защото не очакват да видят друго освен LOL. Същевременно LOL общността става все по-редовната и многобройна аудитория на afktv, просто защото очакват и знаят, че всеки епизод ще гледат 95% за LOL. И драмата се получава когато afktv реши да пусне нещо различно от LOL и събере едва 70 зрителя онлайн, само защото LOL играчите си казват: "Каква е тази тъпотия, аз съм тук да гледам LOL", настава масов хейт и грозни картинки в чата и просто спират да гледат конкретната част от епизода. Същевременно хората на които въпросната игра би им била интересна просто ги няма като зрители, защото не са очаквали да видят друго освен LOL в епизода. В крайна сметка се прави грешният извод, че видите ли LOL прави гледаемост, значи ще пускаме все повече LOL. Но същото, би се получило и ако afktv от самото начало наблягаха в предаванията си на някоя друга игра. Дано поне riot им плащат нещо, че според мен вече е късно нещата да се променят и очевидно ще се гледа предимно, да не кажа само LOL.
Честито на LOL играчите :) Поне те са печелившите от ситуацията.
#5
Администратор NoThx - 25 февруари 2014, 14:03
Image
Относно това че турнира не е анонсиран по време на някое предаване или написано за него в сайта е моя грешка, но тъй като наистина голяма част от хората тук са насочени и се интересуват от LoL, реших да си спестя тези усилия. А и от друга страна изхождах от идеята че повечето хора които се интересуват от старкрафт в България знаят за моя стрийм и ще се осведомят на време. Ще поправя грешката си и ще гледам да публикувам новина за финала на турнира в събота. Относно останалите неща които си написал нямам коментар.
#6
zeNxeN - 01 март 2014, 12:29
Всяка вечер се стреамва дота2 турнир от 21:00. Който е с български отбори и е доста мащабен от към отбори.
Страница 1 от 1, има 6 мнения
1
© 2012-2024 - AFK TV / Gaming Entertainment

AFK TV запазва бисквитки на компютъра Ви. Използвайки сайта Вие се съгласявате с това.